15/11/2012 – Επίσκεψη Διονύση Πασχάλη στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου

Επίσκεψη Διονύση Πασχάλη και αντιπροσωπείας Δ.Σ. ιδρύματος «Πασχάλη Διονύση»

Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου – Κοινωφελές Ίδρυμα «Διονύσης Πασχάλης»

Σαν Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου στις 15 Νοεμβρίου 2012 είχαμε την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με το κοινωφελές Ίδρυμα «Διονύση A. Πασχάλη» .

Συγκεκριμένα μας επισκέφθηκαν: Ο κύριος Διονύσης Πασχάλης, ο κύριος Βασίλειος Βασιλόπουλος(Ομότιμος καθηγητής Α.Π.Θ. και γραμματέας του σώματος ομότιμων καθηγητών Βορείου Ελλάδος) και ο κύριος Γεώργιος Καρράς οικονομολόγος.

Πρόεδρος – Γενικός Γραμματέας και προϊστάμενος οικονομικού αντίστοιχα του Ιδρύματος «Διονύση A. Πασχάλη».

Ξεναγήθηκαν από τον Πρόεδρο και το μέλος του Δ.Σ. κύριο Βλαχόπουλο Νικόλαο και κύριο Τριανταφύλλου Ιωάννη.

Ακολούθησε συζήτηση ώστε να εξευρεθούν τρόποι στήριξης για περεταίρω αναβάθμιση – ανάδειξη και προβολή του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου. Ομολογώ πως ήταν μια ειλικρινής συζήτηση, με αρκετές στιγμές συναισθηματικής φόρτισης για το ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν, τόσο τα κοινωφελή ιδρύματα, όσο και τα Μουσεία σαν φορείς της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ώστε να απαλυνθεί ο κάθε λογής ανθρώπινος πόνος και να μην διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός της ράτσας μας της Ρωμιοσύνης τούτες τις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας.

Συμφωνήσαμε για συγκεκριμένες και στοχευμένες δράσεις.

Ανακοινώσεις θα γίνουν εκατέρωθεν όταν θα φτάσουν στο στάδιο της υλοποίησης.

Τελειώνοντας θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά του Δ.Σ. του Ν.Μ.Λιτοχώρου και εμού προσωπικά για το έργο που ΑΘΟΡΥΒΑ επιτελεί το Ίδρυμα.

Copyright ©2012 . All Rights Reserved. Designed by Gotoweb