Αθλητικό μορφωτικό πολιτιστικό σωματείο παγκράτιου αθλήματος Δίου Πιερίας


ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ “Αλκή”
ΟΛΥΜΠΟΥ 6,  ΚΑΡΙΤΣΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Τ.Κ.60100  ΤΗΛ. 6977910808, 6983088167
e-mail : alkidiou@ gmail.com

Καρίτσα, 20  Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ :  ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ
ΥΠΟΨΙΝ: Κου ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ

Αξιότιμε  Κύριοι,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι οι αθλητές του σωματείου μας  που συμμετείχαν στο 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος που διεξήχθη στο Κλειστό Στάδιο Βλαχιώτη Λακωνίας στις 16-18 Νοεμβρίου 2012, πέτυχαν σημαντικές επιτυχίες.

Η αθλήτρια Τσιουρλή Αικατερίνη-Ραφαέλα από το Λιτόχωρο, έλαβε ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην κατηγορία Κορασίδες     14-15 ετών -57kg.

Επίσης, η αθλήτρια Φόλιου Μαρία από την Καρίτσα, έλαβε και αυτή ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην κατηγορία Κορασίδες 14-15 ετών -69kg.

Ενώ ο αθλητής Παπαγεωργίου-Σιαμήτρας Ιωάννης από το Λιτόχωρο, κατέκτησε την 5η ΘΕΣΗ στην Παγκόσμια κατάταξη στην κατηγορία Έφηβοι 16-17 ετών -65kg.

Τόσο οι εν λόγω αθλητές, όσο και το σωματείο, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά για άλλη μια φορά το « Ίδρυμα Πασχάλη», για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημά μας να αναλάβει όλα τα έξοδα συμμετοχής των αθλητών  για το 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος. Η αρωγή αυτή αποτέλεσε κινητήρια δύναμη και ψυχική υποστήριξη, τόσο για τα παιδιά όσο και για τις οικογένειές τους.

Βοηθήσατε  δίνοντας φτερά για ακόμη μεγαλύτερο αγώνα και άλλες ανάλογες διακρίσεις στο μέλλον και από άλλους αθλητές, φέρνοντας το Δήμο Δίου-Ολύμπου και την Πιερία ψηλά, αναδεικνύοντας το νομό αλλά και τις ικανότητες των αθλητών μας.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ                      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΟΥΜΠΙΕ ΑΘΗΝΑ                       ΚΑΡΑΛΕΞΗ ΙΩΑΝΝΑ                   ΜΑΤΖΑΡΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

Copyright ©2012 . All Rights Reserved. Designed by Gotoweb