Δήμος Δίου – Ολύμπου

Ευχαριστίες του Δήμου Δίου- Ολύμπου προς το Ίδρυμα «Διονύσης Πασχάλης»  για τη δυνατότητα δωρεάν μαστογραφιών σε γυναίκες άνω των 40 ετών, το τριήμερο 12, 13 & 14/10/2012, στην Κονταριώτισσα

Ο Δήμος και το Δημοτικό Συμβούλιο Δίου-Ολύμπου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς το ίδρυμα «Διονύσης Πασχάλης», επειδή για μια ακόμη φορά ο κ. Διονύσης Πασχάλης προσφέρει πολύ θετικές υπηρεσίες, και μάλιστα δωρεάν, προς τους Δημότες του Δίου – Ολύμπου.

Συγκεκριμένα, τη δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν μαστογραφίας – κλινικές εξετάσεις θα έχουν γυναίκες άνω των 40 ετών κατά το τριήμερο από 12 Οκτωβρίου έως 14 Οκτωβρίου στο πρώην Δημαρχείο της Κονταριώτισσας, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Δίου-Ολύμπου, κ. Γιώργος Κωτούλης, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2/10/2012.
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Κωτούλης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δίου-Ολύμπου, ο Δήμος παρέλαβε επιστολή του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία «Διονύσης Πασχάλης», που απευθύνεται στον κ. Δήμαρχο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και αφορά α) τριήμερη εκδήλωση για δωρεάν μαστογραφίες στα πλαίσια του προγράμματος «Βοήθεια στον Συνάνθρωπο», αλλά και β) επιστημονική – ενημερωτική ημερίδα για το κοινό, με θέμα «Καρκίνος του Μαστού – Πρόληψη και Αντιμετώπιση».
Μετά από αυτές τις ανακοινώσεις του κ. Προέδρου, το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα αποδέχθηκε να υποστηρίξει αυτή την πρωτοβουλία του ιδρύματος που θα γίνει σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» και με τη συμμετοχή του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο».
Οι δωρεάν εξετάσεις θα γίνονται από τις 8.30 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα στο πρώην Δημαρχείο της Κονταριώτισσας ενώ η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την Παρασκευή 12/10/2012 στις 7.00 το απόγευμα, με τη συμμετοχή εξεχόντων Καθηγητών.
Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης – ενημέρωσης που έγινε προς τους Δημοτικούς Συμβούλους, τόσο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Κωτούλης και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Παπαθανασίου όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι εξέφρασαν τη χαρά τους και τις ευχαριστίες τους προς το Ίδρυμα και προς τον κ. Διονύση Πασχάλη γι αυτή τη μεγάλη προσφορά.
«Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την αμέριστη συμπαράστασή του προς τις ευπαθείς ομάδων των Δημοτών του Δήμου, μάλιστα σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς λόγω της οικονομικής κρίσης, με την πρωτοβουλία αυτή του Ιδρύματος δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε τέτοιου είδους εξετάσεις πρόληψης καρκίνου του μαστού.
Ευχαριστούμε το Ίδρυμα «Διονύσης Πασχάλης» γι αυτή του την πρωτοβουλία και την ευαισθησία του ίδιου του κ. Πασχάλη πάνω σε ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης και βοήθειας, που τόσο την έχει ανάγκη η κοινωνία, ιδιαίτερα αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο», τόνισε  ο κ. Κωτούλης

Copyright ©2012 . All Rights Reserved. Designed by Gotoweb