Νέα & Ανακοινώσεις

Αθλητικό μορφωτικό πολιτιστικό σωματείο παγκράτιου αθλήματος Δίου Πιερίας

Read more →

Οικογένεια Θεοδωρίδη

Read more →

15/11/2012 – Επίσκεψη Διονύση Πασχάλη στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου

Επίσκεψη Διονύση Πασχάλη και αντιπροσωπείας Δ.Σ. ιδρύματος «Πασχάλη Διονύση»

Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου – Κοινωφελές Ίδρυμα «Διονύσης Πασχάλης»

Σαν Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου στις 15 Νοεμβρίου 2012 είχαμε την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με το κοινωφελές Ίδρυμα «Διονύση A. Πασχάλη» .

Read more →

Σώμα Εθελοντών Τμήματος Κατερίνης,του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Read more →

Εκδήλωση στο Λιτόχωρο για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

28 Οκτωβρίου 2012

Εκδήλωση στο Λιτόχωρο για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Με την παρουσία του ολυμπιονίκη της άρσης βαρών και νυν βουλευτή Πύρρου Δήμα, εκπροσώπων του ιδρύματος «Διονύσης Πασχάλης», εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και τοπικών αρχών, η δημοτική κοινότητα Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου πραγματοποίησε εκδήλωση τιμής και μνήμης στο έπος του ’40.

Η εκδήλωσε έγινε στο πλαίσιο συνάντησης χορευτικών συγκροτημάτων του δήμου όπου παρουσιάστηκαν στο κοινό παραδοσιακοί χοροί, το περασμένο Σάββατο 27 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας».

Read more →

Δημοτικό σχολείο Κονταριώτισσας

Read more →

16/10/2012 – Τεράστια επιτυχία είχε η εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Τεράστια επιτυχια είχε η προγραμματισμένη εκδήλωση-ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού την Παρασκευή 12/10/2012 στο πρώην δημαρχείο Δίου, στην Κονταριώτισσα, με πρωτοβουλία του ιδρυματος «Δ.Πασχάλης».

*στην ημεριδα μιλησαν καθηγητες και αλλοι ειδικοι για την προληψη και αντιμετωπιση του καρκινου του μαστου.

 

Oι γυναίκες που δήλωσαν τα ονόματα τους πήραν το κουπόνι εξασφαλίζοντας δωρεάν μαστογραφία σε διαγνωστικό κέντρο της Κατερίνης

Στην ενημέρωση συμμετείχαν διακεκριμένοι επιστήμονες Καθηγητές της ιατρικής, ειδικοί για τις παθήσεις του Καρκίνου του Μαστού! Read more →

Δήμος Δίου – Ολύμπου

Read more →

Δεν τελειώσαν οι ευεργέτες στην Ελλάδα !

Στην φωτογραφία ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ με την πρώην Υπουργό Άντζελα Γκερέκου

Στη συνέντευξη τύπου του Δήμου Δίου Ολύμπου για την Ημερίδα κατά του καρκίνου του μαστού που θα γίνει την Παρασκευή στην Κονταριώτισσα καθώς και τη δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν μαστογραφίας – κλινικές εξετάσεις όπου θα έχουν γυναίκες άνω των 40 ετών κατά το τριήμερο από 12 Οκτωβρίου έως 14 Οκτωβρίου στο πρώην Δημαρχείο της περιοχής, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου από κοινού ο Δήμος, το ΙΔΡΥΜΑ «ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ» κι οι επιστήμονες που θα συμμετέχουν στην ημερίδα! Μπράβο και στον Δήμαρχο και στο ΔΣ του καθώς και σ όλους όσοι οραματίστηκαν και θα υλοποιήσουν την συγκεκριμένη δράση.

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ.

12/10/2012 – Ημερίδα από το ίδρυμα «Διονύσης Πασχάλης» και του δήμου Δίου-Ολύμπου, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου για τον «καρκίνο του μαστού – πρόληψη και αντιμετώπιση»

Συνέντευξη τύπου δόθηκε στους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου 2012, στο πρώην δημαρχείο της Κονταριώτισσας. Την συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος Δήμου – Ολύμπου κ. Γιώργος Παπαθανασίου, μαζί με τους καθηγητές της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Read more →

Copyright ©2012 . All Rights Reserved. Designed by Gotoweb